Servicen svenskarna drömmer om under semestern

Av den 19 november, 2018

Om du fick drömma, vilken service skulle du då vilja njuta av på semestern? Enligt NOVASOLs undersökning drömmer flest svenskar om att ha en egen båt med kapten, personlig guide eller en egen kock under semestern.

I undersökningen fick 1395 personer svara på vilken service de drömmer om att ta del av under semestern och allra flest valde alternativet ”Båt med kapten och annan personal” (18 procent).

– Många älskar ju att vara ute på vattnet och vem vill inte bli uppassad på semestern? Att bli ompysslad och slippa tänka på allt själv är nog det många eftersträvar på semestern, säger Torbjörn Fredman, Nordenchef på NOVASOL. 

Expertis och bekvämlighet
Många svarar även att de drömmer om att ha en personlig guide (16 procent), egen kock (13 procent) eller privat chaufför (10 procent) under ledigheten.

– Att många drömmer om att ha en personlig guide får mig att tänka på uttrycket ”fear of missing out”. Med en guide kan du vara säker på att du inte missar några ”måsten” och du får lära dig mer om resmålet, säger Torbjörn Fredman.

Längre ner på listan hamnar personlig tränare (6 procent), barnvakt (3 procent) och butler (2 procent).

Om du fick drömma; vilken service skulle du vilja njuta av på semestern?                            

  1. Båt med kapten och annan personal 18%
  2. Personlig guide  16%
  3. Egen kock 13%
  4. Privat chaufför 10%
  5. Personlig tränare 6%
  6. Barnvakt 3%
  7. Butler 2%

(Inget av ovanstående 33%)

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login