Se Adolphson & Falk samt Smash Into Pieces på GTV Play

Av den 6 december, 2018

Redan ikväll spelar Adolphson & Falk på Örebro Konserthus, på lördag är det Smash Into Pieces som spelar på Örebro Rockfest som GTV Play kommer att sända live för de som av olika anledningar inte kan se dem på plats.


Adolphson & Falk
Adolphson & Falk, som fick sina största framgångar med låtar som Mer jul och Blinkar Blå, fyller 50 år som grupp 2018! Det firas med både konserter och nytt album! Konserterna blir en tillbakablick på ett halvt sekel av hits, samarbeten, soundlandskap och inte minst historier!

Adolphson & Falk spelar på Örebro Konserthus redan ikväll kl. 19.00 (det blev klart sent med sändningstillstånd).

Sändningen med Adolphson & Falk 50-års jubileumsturné från Örebro Konserthus hittar man här »


Smash Into Pieces
Smash Into Pieces är ett svenskt Alternativt Rockband som bildades 2008 av Benjamin Jennebo. Bandet skrev kontrakt med Gain/Sony Music 2012. Kort därefter vann de ”Bandit Rock Awards” som årets genombrott 2012.

Debutalbumet ”Unbreakable” släpptes den 10 april 2013. Under våren 2014 expanderade bandet sitt varumärke internationellt i och med flertalet turnéer i Europa, b.la. – ”The Invincible Tour” – tillsammans med Amaranthe samt framträdanden i Asien b.la. Tokyo – Japan m.m. 2014 offentliggjorde gruppen att deras ledare och verkliga grundare i själva verket var den mystiska ”Maskot figuren” The Apocalypse Dj som gestaltats som en ”Musikens Superhjälte” sedan debutalbum-släppet 2013.

Åren 2014 – 2015 stod Smash Into Pieces som förband åt b.la. Alter Bridge,Skillet, Twisted Sister, Halestorm, Mustasch, och Amaranthe. I början av februari 2015 följde bandet upp med sitt andra studioalbum ”The Apocalypse DJ” som innehöll framgångs singeln ”Disaster Highway”. Fortsättningsvis (2015) avverkade bandet närmare 70 konserter i Skandinavien och Europa.

2016 I april lämnade Isak bandet för att ersättas av bandets maskot ”The Apocalypse Dj”. 2017 i Januari gav bandet ut sitt tredje album ”Rise And Shine” som nådde framgång i och med flertalet topplist placeringar i Skandinavien och Europa. Under 2017 genomförde bandet mer än 100 konserter i USA, Kanada samt tjugotalet länder i Europa.

2018 är inget undantag när det kommer till Smash Into Pieces som fortsatt har turnerat världen runt men nu är det för spelning på hemmaplan, bandet kommer till Örebro Rockfest som hålls lördag 8 december på Conventum Kongress.

Sändningen med Smash Into Pieces från Örebro Rockfest hittar man här »

Kultur & Musik | GTV Play
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login