Scandorama presenterar årets vinterresor

Av den 13 juli, 2017

Scandorama har nu släppt resorna inför vintersäsongen 2017/2018 för bokning. Det karibiska paradiset Kuba, dit Scandorama erbjuder två olika rundresor har redan blivit en försäljningssuccé. I dagarna nås över 20 000 resenärer och resebyråer runt om i landet av den rykande färska vinterkatalogen.

I programmet finns allt ifrån stämningsfulla julmarknadsresor till sprakande nyårsresor, rofyllda julhelgsresor och julmarknadskryssningar samt julshopping i pulserande storstäder. 2017 års program bjuder på klassiska återkommande favoriter som bussresor till Europas bästa julmarknader, men även spännande flygnyheter som nyårsresor till New York och julshopping i Riga.

– Vi har många återkommande resenärer som vill uppleva den magiska julstämningen på historiska julmarknader. Men vi har även sett en stor trend bland våra resenärer i önskan om att fira jul- och nyårshelgen utomlands. Man slipper julstressen där hemma, blir omhändertagen och kan umgås i en avkopplande miljö. Något som våra gäster verkligen uppskattar, säger Sara Eriksson, reseansvarig på Scandorama.

Kuba – 2017 års storsäljare
I samband med vinterresorna släpper Scandorama även exotiska resor med avresa november – mars. Däribland 2017 års succé – det karibiska paradiset Kuba.

– Sedan premiären förra vintern har trycket varit högt på våra resor till Kuba. Kuba fascinerar och det är inte svårt att förstå varför, säger Jeanette Larsson, marknadsansvarig på Scandorama.

För att möta efterfrågan har man i år utökat programmet med ytterligare en rundresa till det karibiska paradiset. Att resa till Kuba är som att resa till en annan tid – från barerna strömmar latinska rytmer, och på gatorna rullar 50-talsbilar som matchar de pastellfärgade fasaderna perfekt.

– På en rundresa med Scandorama upplever vi bland annat livsglädjen i färgstarka Havanna, den koloniala pärlan Trinidad, kritvita stränder och vajande palmer. En oförglömlig resa, säger Sara Eriksson, reseansvarig på Scandorama.

Utöver Kuba finns även flera spännande resor till Sydafrika, Costa Rica, Indien, Sri Lanka, Andalusien m. fl. i programmet.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login