Scandorama presenterar 2019 års resor

Av den 11 december, 2018

I dagarna nås över 40 000 resenärer och resebyråer runt om i landet av Scandoramas nya katalog för 2019. I programmet presenteras över 60 upplevelserika resor inom Europa. Bland nyheterna finns bland annat den franska pärlan Provence, en rundresa genom det okända Balkan och Italiens matparadis Emilia-Romagna.

– Det är alltid lika spännande när den nya katalogen och ett helt år av planerande, med resor som stötts och blötts blir verklighet. Vi arbetar nära våra resenärer och flera av nyheterna är resor som efterfrågats av dem, säger Sara Eriksson, reseansvarig hos Scandorama.

I det fullmatade programmet finns över 60 olika resor – allt från upplevelserika rundresor till avkopplande flodkryssningar, myllrande storstäder, weekendresor och vinresor. Sedan början av november har alla resor legat uppe till försäljning på Scandoramas hemsida och bokningstrycket har varit högt. Storsäljare hittills är den populära rundresan England & Skottland. En resa full av storslagen natur, charmig landsbygd och unika upplevelser – som en tur med ångtåget The Jacobite, känd som världens vackraste tågresa.

– Allt fler resenärer vill fylla sin semester med upplevelser istället för bara sol och bad. Att skapa resor där upplevelserna står i centrum är något som vi på Scandorama varit experter på i snart 40 år, säger Jeanette Larsson, marknadsansvarig hos Scandorama. Våra resenärer uppskattar att få en bekväm paketresa där de kan njuta av själva semesterupplevelsen till 100 procent, medan våra fantastiska Scandoramaguider tar hand om allt det praktiska.

I programmet finns även flera olika flodkryssningar. Att spendera semestern på floder som Donau, Douro, Rhen och Mosel har blivit oerhört populärt bland Scandoramas resenärer.

– På en flodkryssning får du en perfekt kombination av avkoppling och upplevelser, säger Jeanette. Från kryssningsfartyget njuter du av vackra vyer när båten sakta glider fram och längs vägen blir det flera stopp i trevliga städer och utflyktsmål.


Nyheter 2019

  • England med Cotswolds & Kent – Mytomspunnen landsbygd
  • Genèvesjön – Bedårande & flärdfullt
  • Emilia-Romagna – Italiens skafferi
  • Det okända Balkan – Genuint & traditionsrikt
  • Hameln med Weserkryssning – Romantiskt landskap i sakta mak
  • Karlsbad – Pampigt & välgörande
  • Tyska vinvägar i Pfalz – Gemytligt & genuint
  • Bulgarien Runt – Kulturellt & traditionsrikt
  • Provence – Med en doft av lavendel
  • Slovenien & Istrien – Det bästa av två världar

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login