Scandic Örebro Väst

På Scandic Örebro Väst, smidigt beläget invid E18 i Örebro och med närhet till Gusatvsvik, konfererar ni i moderna, luftiga möteslokaler för upp till 190 personer. Det nyrenoverade konferenshotellet erbjuder även 7 mindre grupprum och 208 rum för logi.Konferenshotellet har en välrenommerad restaurang samt ett värdshus.

Hotell Scandic Örebro Väst ligger alldeles utanför Örebro centrum och är en bra utgångspunkt för att utforska Örebros utbud av kultur och nöjen. Här finner du upplevelsecentret Aqua Nova i Örebros vattentorn Svampen och i närheten av hotellet ligger Gustavsvik Golfklubb för den golfsugne. Örebro har även ett stort utbud av caféer, restauranger och butiker.

Efter en dag bland Örebros sevärdheter kan du besöka vår relaxavdelning och koppla av i bastun eller ta ett dopp i poolen. Avsluta med en måltid i vår restaurang och beställ en drink i den bekväma baren. Håll möten eller konferenser i ett våra 14 konferensrum för upp till 190 personer. På hotell Scandic Örebro Väst erbjuder vi fritt wifi till alla våra gäster.

Info.
Scandic Örebro Väst
Västhagagatan 1B
703 46 Örebro
Tele. +46 19 767 44 00

Boka rum här >>

Hitta till Scandic Örebro Väst >>