Sauce Shop x Neon Raptor en BBQ-sås med porter i begränsad upplaga

Av den 19 juli, 2018

Sauce Shop har barhoppat och smakat sig fram till den perfekta ölen till sin nya BBQ-sås vilket visade sig vara Neon Raptors amerikanska porter Endangered. Nu lanserar vi 60 flaskor med denna colab-sås i Sverige för att fira ölets dag. Missa inte sommarens smaskigaste grillsås för ölälskaren!

Neon Raptor från Nottingham började som ett experiment i källaren och när de vann 2015 års ”Brewdog Nottingham Homebrew Contest” bestämde de sig för att satsa på ölbryggandet. Neon Raptors öl finns ännu inte i Sverige utan det är först genom detta samarbete med Sauce Shop som de nu gör ett gästbesök I form av en smakrik grillsås. Ölsorten som Sauce Shop använder sig av i detta recept är just en utvecklad version av den porter som vann öltävlingen 2015.

Sauce Shop Endangered har en syrlig touch med fylligt maltiga toner och en mjuk hetta med bourbon och vaniljtoner. Använd såsen som glaze på revbenspjäll, pulled pork eller oumph.

Det finns endast 60 flaskor av såsen i Sverige. Missa inte sommarens smaskigaste grillsås för ölälskaren.

En flaska med Endangered 255 g och kostar mellan ca 69-75 kr. Du finner en lista på var du kan köpa Sauce Shop här. Du finner även såsen I vår webshop.

*Grilla ansvarsfullt i extremtorkan och hettan. Läs mer om rekommendationer kring grillning här. Såsen är också god till din stekta Oumphrätt eller att använda i en pulled pork.

Sauce Shop producerar kvalitetssås i små batcher med naturliga råvaror av hög kvalitet. I sortimentet finner du chilisåser, ketchups, bbq-såser och chilimayos. Ytterligare nyheter från Sauce Shop lanserar vi under Formex i augusti.

Mat & Dryck | Sauce Shop x Neon Raptor
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login