Sarah Dawn Finer till Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog

Av den 6 september, 2020

Lördagen den 19 September kommer Sarah Dawn Finer till Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog för en intim konsert.

Med flera guldsäljande soloalbum, framgångsrika soloturnéer och hitlåtar har Sarah Dawn Finer cementerat sig som en av Sveriges mest folkkära artister och låtskrivare. Hon har gjort många bejublade solo turnéer, sjungit på Dalhalla flera gånger med allt från Chess in Concert till Malena Ernman och även gjort allt från show till jazz.

Hon har sjungit på allt från kungliga tillställningar till mellanakt i Eurovision Song Contest finalen för över 200 miljoner tittare. Dessutom har hon, med bravur både skådespelat och lett några av Sveriges Största Underhållningsprogram.

Nu kommer hon till Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog för ett extraordinärt möte med publiken. Njut av god 3-rättersmiddag och ljuvlig musik.

En unik chans att få höra en av våra mest älskade röster, och artister, i en intim kväll med personliga låtar och personliga historier med världens vackraste backdrop, Hjämaren.

Tillsammans med fantastiska musikerna Göran Eriksson och Jonas Gröning framför Sarah hennes original musik och hennes älsklingsmusik, i en unik sammansättning, som får oss att svänga, torka en tår och dra på smilbanden.

» Mer information här «

Musik | Sarah Dawn Finer till Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog
Örebroguiden

Källa: Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog

You must be logged in to post a comment Login