Sara Gustafson live på Bryggerikrogen

Av den 15 juli, 2017

Det allra bästa Sara Gustafson vet är att sjunga och underhålla en publik, hon har flera års utbildning inom sång och musik bakom sig och idag jobbar hon som sångerska i olika projekt och evenemang.

Sara har testat de flesta genrer men har fastnat mest för att sjunga soulpop med en jazzig känsla, hon är uppvuxen i Hälsingland och är för tillfället bosatt i Göteborg men är verksam i hela landet.

När hon var 5 år ställde Sara sig på en scen för första gången och sedan dess har hon varit fast. Att femåriga Sara ens skulle våga ställa sig på en scen och sjunga ABBA’s Super Trouper för alla gäster på ett charterhotell på Mallorca förvånade inte bara hennes föräldrar utan även Sara själv. Men hon minns att när en av reseledarna frågade vilka barn som ville vara med på hotellets talangjakt var det självklart för henne att räcka upp handen, det var väl klart att Sara skulle stå på scen och sjunga.

17 år senare känns det precis lika självklart att det är sjunga hon ska göra, Sara jobbar hela tiden med nya musikaliska projekt. Sedan hösten 2014 driver hon sitt egna företag där verksamheten består av sång vid bröllop/dop, fest och invigningar m.m.

Sara har under flera år gått olika utbildningar med inriktning sång och musik, bland annat på Complete Vocal Institute och DMG School of Music.

Att beröra en publik med hjälp av text och toner är det bästa Sara vet, när hon står på scen känner hon sig komplett, sången är helt enkelt en del av henne och hon kan inte tänka sig ett liv utan musik.

Missa inte Sara Gustafson när hon spelar på Bryggerikrogen i Nora torsdag 20 juli.

» Mer info här «

Kultur & Musik | Nora
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login