Sann spelglädje av Miss Li på Frimis Salonger

Av den 13 augusti, 2017

Artsisten Miss Li har fått en rejäl skjuts i karriären efter medverkan i TV programmet ”Så mycket Bättre” som är ett bra sätt att nå ut med sin musik till en bredare publik.

Hon är en artist som tar ut svängarna ordentligt och låtarna hon skapar är mycket varierande med en stor spännvidd. Miss Li har en färgstark originell personlighet och hon gör ett stort intryck när hon river i gång sin musik som sprider sig i flera olika genrer som pop och Reggae.

Miss Li utstrålar en hjärtlig spelglädje med sitt scenspråk och hon ser ut att trivas ypperligt på scenen framför publik. Ensemblen hon har med sig komplett med blåssektion skapar ett härligt tryck tillsammans med hennes musik.

Publiken som är i varierande åldrar visar stor uppskattning och sjunger med i många låtar.

Låtmaterialet är varierande med ballader som ”Love Hurts”, covers och hennes största hit ”Bonfire” som tillsammans fångar ens intresse och aldrig blir tråkigt.

Man slås av hennes kraftfulla, tonsäkra röst som uttrycker styrka och känslor. Ljuset är kraftfullt, omväxlande under konserten och ljudet håller en väldigt hög nivå.

Miss Li var en ny bekantskap för mig och jag blev imponerad av hennes originella, omväxlande musik, hennes starka personlighet och vackra röst som fick ett varmt mottagande av publiken.

Miss Li får hela…

Bilder från spelningen.

Johan Bergdahl, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login