Sanjin & Garmiani släpper singeln ”Mercedes (All That She Wants)”

Av den 30 oktober, 2020
Omslag: Sanjin & Garmiani

Sanjin och Garmiani har tidigare skapat EDM/Dancehall-hits tillsammans med låtar som “Jump & Sweat” och “Bomb A Drop”, efter några år av soloprojekt har de två svenska artisterna äntligen hittat tillbaka till studion tillsammans.

Genom en återfödelse av Ace of Base stora klassiker “All that she wants” har Sanjin och Garmiani skapat nya singeln “Mercedes (All That She Wants)” som navigerar sömlöst mellan Pop, Reggaeton och dancehall och är en sexig mood booster.

Mer om Sanjin & Garmiani:

”Med sina rötter djupt nere i Hip-Hop och Dancehall så är Garmiani en sällsynt art inom den elektronisk dansmusik. Efter att ha fått support från några av dem största namnen i DJ-världen med hans EP “Rumble EP” så fick Garmiani en #1 på amerikanska Billboard “Next big sound” listan med singeln “Zaza”. Under 2016 så samarbetade han med Steve Aoki och Snoop Dogg vilket ledde honom till att ha den mest spelade låten på festivalen Tomorrowland med låten “Bomb A Drop”.

Stockholm baserade Sanjin har genom åren etablerat sig som ett starkt namn som artist och vokalist på EDM/Dancehall scenen. Efter att ha fått support från artister och DJ’s som David Guetta, Calvin Harris, Martin Garrix och Swedish House Mafia så har Sanjin toppat listor internationellt, med låtar som “How Do You Feel Right Now” med Axwell/\Ingrosso och ”Fresh” med Jillionaire från Major Lazer och Salvatore Ganacci.”

”Mercedes (All That She Wants)” släpps idag 30 oktober via Milkshake / RCA i Frankrike.

Lyssna och se videon med Sanjin & Garmiani – MERCEDES (All That She Wants) [Official Music Video]

Musik | Sanjin & Garmiani släpper singeln ”Mercedes (All That She Wants)”
Örebroguiden

Källa Sony Music

You must be logged in to post a comment Login