Samuel Ljungblahd, Skandinaviens största gospelartist till Örebro Konserthus

Av den 18 september, 2019

Samuel Ljungblahd, Skandinaviens största gospelartist kommer den 22 September till foajén i Örebro Konserthus för en konsert.

Samuel Ljungblahd har hyllats som Sveriges soul- och gospelkung. För den breda publiken fick han sitt genombrott när han sjöng på prins Carl Philips och prinsessan Sofias bröllop. Ljungblahd har även lyckats att, bokstavligt talat, golva gospellegenden Kirk Franklin när han gästade Franklins konsert i Stockholm för några år sedan.

”Det nya albumet tänker jag kan beskrivas som gospel 2.0. Jag har valt att behålla textinnehållet, de starka och lätta melodierna från gospeln men adderat en dimension influerad av r’n’b, hip hop och soul. För att knyta samman den nya musikaliska riktningen kommer sången på skivan vara navet som håller allting samman. Samarbetet med Charlin, min vokalproducent från USA, medför ett modernt sound till just sången, och jag tror att mötet mellan gospel- och popvärlden kommer bli oerhört lyckat både för mig personligen, men framförallt för min publik. Det ska bli så oerhört roligt att åka ut på vägarna igen i vår och spela de nya låtarna live!”, hälsar Samuel.

» Mer info här «

Musik | Samuel Ljungblahd, Skandinaviens största gospelartist till Örebro Konserthus
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login