Samsung Galaxy Fold kommer nu till Sverige

Av den 5 oktober, 2019

Samsung presenterar idag att Galaxy Fold nu blir tillgänglig i Sverige, Finland, Danmark och Norge från och med fredag den 18 oktober.

Med Galaxy Fold introducerar Samsung en helt ny kategori på mobilmarknaden – den vikbara telefonen. I en mobil enhet som får plats i fickan ryms såväl en större skärm som en mer mångsidig kamera, liksom en rad smarta funktioner som skapar helt nya möjligheter för vad man kan göra med en mobiltelefon. Under de senaste månaderna har Samsung förfinat Galaxy Fold för att försäkra sig om att mobiltelefonen levererar den bästa möjliga upplevelsen för användaren.

– För att försäkra oss om att vi levererar den absolut bästa upplevelsen till våra kunder tog vi nödvändig tid till att utvärdera Galaxy Folds produktdesign, skapa förbättringar och genomföra ordentliga tester för de förändringar som gjorts. Vi är säkra på att Galaxy Fold kommer att överträffa våra kunders förväntningar på denna premium-produkt som är den första i en helt ny kategori, säger Fredrik Pantzar, Head of Product Management på Samsung i Norden.

En större och smartare upplevelse
Galaxy Fold har en 7.3” Infinity Flex Display som erbjuder en större tittarupplevelse[1] än någonsin tidigare på en mobiltelefon från Samsung. Multi-Active-funktionen ger helt nya möjligheter för multitasking och låter användaren navigera på ett enkelt sätt mellan tre öppna appar samtidigt [2]. App Continuity är en funktion som skapar sömlösa övergångar för appar mellan front- till huvudskärm[3]. Med dessa funktioner har Samsung utvecklat en helt ny mobil upplevelse, med möjligheter som man tidigare inte kunnat föreställa sig med en vanlig smartphone.

Galaxy Fold är utvecklad för krävande multistasking och för att uppleva visuellt material av högsta kvalitet och är därför utrustad med nästa-generations kraftfulla AP chipset, och upp till 12GB RAM för högsta prestanda. Det avancerade dubbelbatterisystemet gör att Galaxy Fold hänger med genom hela dagen, och med trådlös batteridelning kan användare även ladda andra enheter.

Från och med den 18 oktober kommer Galaxy Fold i färgerna Space Silver och Cosmos Black finnas tillgänglig i Sverige med ett rekommenderat pris på 23 000 SEK. Alla enheter kommer med Samsungs true wireless-hörlurar Galaxy Buds, ett elegant skal i aramidfiber och ett års försäkring genom Samsung Care+.

Samsung Galaxy Fold kommer att säljas via:

  • Elgiganten Barkarby och Elgiganten Kungsgatan (från vecka 46) i Stockholm
  • Telias butiker i Mall of Scandinavia och Kungsgatan i Stockholm, Kungsportsplatsen i Göteborg, Malmö City
  • Samsungs egna butik på Kungsgatan i Stockholm

Prylar | Samsung Galaxy Fold kommer nu till Sverige
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login