Salming lanserar sin femte löparkollektion

Av den 28 februari, 2018

Salming har etablerat sig som ett specialistvarumärke med prisbelönta produkter inom performance running sedan 2014, idag är det dags att lansera vårkollektionen för 2018.

Viktigast bland vårens skor är naturligtvis Salming enRoute, en mängdträningssko som blev en stor framgång förra säsongen. Tillsammans med DistanceD6, uppgraderade Speed6 och den ultralätta Race6 har man ett heltäckande road-sortiment. På trail ligger fokus på förra årets prisbelönta sko på ISPO, Trail5 med Vibrams Megagrip sula, tillsammans med kritikerrosade Salming Elements.

När det gäller textil så presenterar Salming nya iögonfallande färgkombinationer kombinerat med grafiska mönster. Snabbt i coolt är ledmotiven. Force tights för herr och motsvarande Flow tights för dam är exempel på den uttrycksfulla design som har blivit Salmings kännetecken. Den största nyheten för våren 2018 är den nya triathlonkollektionen som utvecklats tillsammans med Salmings atleter. Kollektionen består av hel triathlondräkt samt separat över- och underdel för både herr och dam.

Salming Sports AB är ett sportföretag som utvecklar, designar och marknadsför produkter för löpning, handboll, innebandy och squash under varumärket Salming, som man även är ägare till.

Försäljning i Sverige sker genom sportfackhandel såsom Intersport, Stadium, Team Sportia och XXL i Örebro.

Träning & Hälsa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login