Säljstart för succételefonen Huawei Mate20 Pro

Av den 5 november, 2018

Måndagen den 5 november är det Sverigepremiär för marknadens bästa mobil*, Huawei Mate20 Pro. Det är då som mobilen kommer att finnas i butik och vara tillgänglig i färgerna Svart, Midnight Blue och Twilight. Med snabb prestanda, högeffektivt batteri som håller länge, kamera i toppklass, 3D ansiktsigenkänning plus en mängd andra innovativa funktioner lär Huaweis nya flaggskeppsmobil ta marknaden med storm.

Den 5 november är det premiär för Huawei Mate20 Pro på den svenska marknaden. Då kommer den att finnas tillgänglig i olika butiker i Sverige och hos alla telekomoperatörer. Redan innan premiären är intresset stort och aldrig tidigare har så många förhandsbokat en mobil från Huawei redan innan den finns tillgänglig.

Huawei Mate20 Pro drivs av Huaweis mest kompakta och högpresterande processor hittills – Kirin 980 med7-nanometersteknik. Processorn är den första att integrera Cortex-A76 CPU och Mali-G76 GPU. En revolutionerande AI-klockningslösning förstärker GPU:s prestanda för att ge en smidig spelupplevelse. Den nya 40W HUAWEI SuperCharge, 15W Huawei Wireless Quick Charge och det stora batteriet samverkar för att ge användaren den bästa batteritiden. Matrix kamerasystemet innefattar Leica ultravidvinkellins som låter användarna se bredare och närmare. HUAWEI Mate20 Pro levereras med Android 9.0 och EMUI 9.0.

Huawei Mate20 Pro är utrustad med en 40MP huvudkamera, en 20MP ultravidvinkelkamera och en 8MP teleobjektivkamera. Tillsammans stödjer de tre linserna ett brett spektrum av brännvidd (motsvarande prestanda för en 16-270mm zoomlins), vilket gör att de kan efterlikna bilder tagna med en proffskamera. Den nya Leica ultravidvinkellinsen har en brännvidd som motsvarar ett 16mm full-kamera-objektiv, vilket ger bilderna den signifikanta konstverkningsförvrängningen av ett vidvinkelobjektiv. Den nya linsen stödjer även makrofotografering, vilket ger skarpa bilder av objekt som placeras så nära som 2,5 cm från linsen.

Huawei Mate20 Pro stöder 3D ansiktsigenkänning och är även utrustad med en fingeravtrycksensor integrerad i skärmen. 3D ansiktsigenkänning identifierar användaren på 0.6s, med en felaktig matchningsfrekvens på under 1/1,000,000. Med hjälp av 3D Depth Sensing Camera System, som är placerad på framsidan, kan enheten noggrant läsa ansiktsdrag hos ett motiv och känna igen små detaljer, exempelvis vid användarautentisering.

Pris och tillgänglighet
Huawei Mate20 Pro finns i butik från den 5 november. Telefonen kommer i färgerna Svart, Midnight Blue och Twilight.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login