Sabina Ddumba släpper spektakulär musikvideo till ”Small World”

Av den 30 juni, 2018

Sabina Ddumba släppte nyligen efterlängtade singeln “Small World” som är skriven av henne och Ali Tennant samt producerad av Michel Angelo, John Alexis och Pontus Persson.

Nu har musikvideon till singeln som är regisserad av Daniel Skoglund samt producerad av ACNE släppts. Den premiärvisades på den 140 kvm stora bildskärmen på ett av höghusen på Stureplan mitt i centrala Stockholm. Samtidigt hade den även amerikansk premiär på hajpade sajten Flaunt Magazine.

Sabina har ett otroligt år bakom sig. Med stor framgång var hon en av deltagarna i förra årets Så Mycket Bättre där flera av hennes tolkningar har toppat radio och Spotify topplistan. Under programmet fick hela svenska folket lära känna personen bakom den magiska rösten samt se hennes musikaliska bredd i de tolkningar hon tog sig an, däribland Uno Svenningssons ”Vågorna” och Eric Saades ”Manboy”. Hon har sedan dess varvat spelningar med studiotid och jobbat intensivt med nytt material. ”Small World” är startskottet, i höst väntar mer ny musik släppas.

Kultur & Musik | Video | Sabina Ddumba
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login