Så populära är våra svenska restauranger

Av den 21 augusti, 2018
Målet för oss är att ett restaurangbesök ska vara dagens stora höjdpunkt och upplevelse för varje enskild person.

Att boka bord på restauranger ska inte vara svårt. Med hjälp utav sociala medier, kan du nu även snabbt och enkelt se vilka restauranger folk faktiskt pratar om och checkar in mest på just nu runt om i hela Sverige.

Visst är det så där lite härligt när man vet att ”ikväll ska jag äta ute med mina vänner” och man bara går där under dagen och väntar på att man ska få mat lagad av proffskockar, få sig en god drink före maten och bara njuta hela kvällen med dem man tycker om. Det är inte mycket som slår det i vardagen efter en hektiskt dag eller vecka. Men en fråga som relativt ofta dyker upp innan man hamnar på en restaurang är – vart ska man boka bord någonstans? Ska man chansa och köra på någon bara eller kanske det där brasseriet någon kollega sa något om för en sisådär 2-3 år sedan.

Inte alltid så färska recensioner
Att läsa recensioner från ett flertal ställen på nätet kan bli förvirrande och jobbigt att tyda fram och tillbaka där vissa restauranger har recensioner skrivna så långt som ett par år tillbaka. Därför har nu bokningssajten Bokaborddirekt tagit fram ett spännande sätt att hittat de mest populära restaurangerna just nu i vårt avlånga land. De är dessutom ensamma i världen på detta i sitt område av bordsbokning.

Så klättrar en restaurangs popularitet på topplistan
Genom att bokningssajten hämtar hem öppen data kring hur flitiga vi är på att checka-in, markerat att ”vi har varit här” och helt enkelt engagerar oss med en restaurangs officiella Facebook-sida, kan vi hela tiden hålla oss uppdaterade kring vilka restauranger som folk visar engagemang kring. Ju fler av oss människor som gör något av detta kring restaurangen varje dag, ju högre klättrar restaurangens popularitet på den topplista som bokningssajten presenterar. Den sociala poängen består av en summa av alla dessa kriterier. Enkelt och fiffigt så att du snabbt får en koll på populariteten kring en specifik enskilda restauranger och ger dig en indikation vart folk faktiskt väljer att gå för tillfället.

Kolla in restauranger i Örebro här »

Mat & Dryck | Bookatable
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login