Så enkelt kan du nu inreda med originalkonst

Av den 5 maj, 2017
Artely.se - Sveriges marknadsplats för originalkonst

Har du alltid velat ha ett originalkonstverk, något unikt som bara finns i ditt hem, men kanske inte vetat hur du ska gå tillväga? Konst och framförallt originalkonst kan för många kännas svårtillgängligt och reserverat för andra. Nu finns dock Artely.se, Sveriges marknadsplats för originalkonst som gör det enkelt för konstintresserade att både hitta och köpa originalverk. Här hittar man verk från etablerade konstnärer i den lite högre prisklassen.

Genom Artely.se vill vi underlätta för alla att både hitta och köpa originalkonst och anpassa själva köpet efter det sätt allt fler vill handla på idag. All konst levereras direkt hem till kunden av en specialiserad konsttransportsfirma eller kan hämtas på plats hos konstnären. Man kan också välja tilläggstjänster som professionell upphängning och belysning, säger Alexander Antonov, en av Artelys grundare.

Konst hjälper en att skapa ett personligt uttryck, vare sig det är hemma, på kontoret eller någon annanstans, och köper man originalkonst kan man vara säker på att man får något exklusivt. Det är dock inte alltid man har tid att springa runt på gallerier.

Många tänker nog att originalkonst är svårt, man känner att man inte vet var eller hur man ska söka. Ofta vet man inte heller vad man söker förrän man ser ett konstverk och fastnar för det, man får en slags aha känsla. Det mesta går ju att hitta och köpa på nätet och sedan få det hemlevererat. Detsamma vill vi ska gälla för originalkonst. Det ska vara enkelt att både söka och köpa originalkonst, därför skapade vi Artely, säger Aleksandra Antonov, också grundare av Artely.

Originalkonst är dyrare än upplagor och många har kanske inte möjligheten att lägga ut så mycket pengar på en gång. Artely erbjuder därför möjligheten att dela upp betalningen, så att fler ska få chans att kunna ha ett fint verk att njuta av. Skulle man av någon anledning känna att köpet inte blev rätt eller att konstverket inte passar som man hade tänkt sig då finns också möjligheten att ångra sitt köp.

Läs mer på artely.se »

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login