Så blir dejtingåret 2020

Av den 26 januari, 2020

Att astrologin har ett finger med i spelet i kärlek och relationer är något människor trott på sedan urminnes tider. Men finns det något samband mellan födelsemånad och dejting? Den ledande dejtingappen happn presenterar nu en ny kartläggning som visar vilka månader ditt stjärntecken har störst chans att få en Crush, baserat på data från det gångna året.

Väduren 21 mars – 19 april
Låt vårens blommande kärlek omfamna dig in i sommaren och fram mot hösten. Under april, augusti och september spirar kärleken i appen för Väduren.

Oxen 20 april – 20 maj
När augustistrålarna lyser som starkast strålar det för Oxen även när det gäller kärlek. Kärleksåret smygstartas dock redan i mars med en rejäl dos Crushes. Även framåt hösten syns en ökad aktivitet för Oxen. Oktober bjuder nämligen på ett regn av kärlek.

Tvillingarna 21 maj – 21 juni
När sensommaren gör entré och kyliga kvällar blir allt vanligare är det tur att det finns gott om värme i happn-appen för Tvillingarna. Under augusti, september och oktober kan de nämligen se fram emot extra mycket kärlek.

Kräftan 22 juni – 22 juli
När mars bjuder på regn och rusk ramlar det in härliga Crushes för Kräftan. Är du även på humör för en sommarflört? Toppen! Även i juli och augusti är Kräftan extra populär bland happns användare.

Lejonet 23 juli – 22 augusti
Smygstarta den heta sommaren redan i april och maj. Det är nämligen då Lejonet får många Crushes i appen. Sommaren avslutas sedan på topp i augusti, då Lejonet blir kärleksbombad i appen.

Jungfrun 23 augusti – 22 september
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Jungfrun har en riktig kärleksbonanza att se fram emot under andra halvan av året. I september, oktober och december ökar antalet Crushes rejält för Jungfrun i appen.

Vågen 23 september – 22 oktober
I maj börjar trädens knoppar blomma ut. Och så gör även kärleken för Vågen i appen. Förutom en spirande vår fortsätter kärleksfesten för Vågen i augusti och oktober.

Skorpionen 23 oktober – 21 november
När det är grått och mörkt ute ser Skorpionen till att fylla på med kärlek. I februari får de nämligen en mängd Crushes i appen. Detsamma gäller även i maj och september.

Skytten 22 november – 21 december
Under sommaren stiger temperaturen för Skytten. I augusti får de göra sig redo för extra mycket kärlek, något som inte tar slut där. Skytten kan nämligen se fram emot fortsatt uppmärksamhet på kärleksfronten under september och oktober.

Stenbocken 22 december – 19 januari

Det är vår och pirr i luften. Maj bjuder på en riktig kärleksbomb för Stenbocken. Varför inte passa på att hänga extra mycket på stans alla uteserveringar med någon du har ett extra gott öga för? Kärleksfesten fortsätter sedan för Stenbocken under augusti och oktober.

Vattumannen 20 januari – 18 februari
Känner du att det nya året och dejtinglivet börjat trögt? Misströsta ej! Se till att ladda mobilen och gör dig redo för kärlek. Under augusti, oktober och december ramlar det in Crushes i appen för Vattumannen.

Fiskarna 19 februari – 20 mars
Under sensommaren trivs du som fisken i vattnet. Fiskarna välkomnar hösten med extra många Crushes. I augusti, september och oktober är de nämligen extra populära enligt happns kartläggning.

Stjärntecken

Bästa månaderna att hitta en Crush

Väduren

April, september & augusti

Oxen

Augusti, oktober & mars

Tvillingarna

September, oktober & augusti

Kräftan

Augusti, mars & juli

Lejonet

Augusti, april & maj

Jungfrun

September, oktober & december

Vågen

Augusti, maj & oktober

Skorpionen

September, maj & februari

Skytten

Augusti, oktober & september

Stenbocken

Augusti, maj & oktober

Vattumannen

Augusti, oktober & december

Fiskarna

September, augusti & oktober

Nöje | Så blir dejtingåret 2020
Örebroguiden

Källa happn
Kartläggningen är baserad på Happns egna data och grundar sig på aktivitet bland svenska användare mellan den 2018-11-01 och 2019-10-30. En Crush uppstår när två användare gillar varandra. Genom att skicka ett ”Hej” är det möjligt att visa sitt intresse utan att en Crush uppstått.

You must be logged in to post a comment Login