Rusta för en lekfull jul

Av den 9 oktober, 2020

Med magiska julbyar, galna tomtar och mängder av roliga outfits till julfesten utmanar Rusta den traditionella julen. Häng julstrumpan på plats och låt tomtenissen flytta in!

Låt julen bli en tid för tindrande ögon och magi! I oktober fylls Rustas varuhus med allt du behöver för att skapa julkänsla. Varför inte twista till det med en julby med LED-belysning, ljud och rörelse?

Antalet belysnings- och dekorationsnyheter är många. Den klassiska snölyktan får i år sällskap av vattenlyktor med snö- och ljuseffekt och flera fantasifulla snöglober.

Tomtefamiljen får tillökning

På Rusta växer tomtefamiljen så det knakar. Här hittar du såväl troll och nissar som klassiska tomtar i mängder av olika utföranden. Kanske är det dags för rocktomten Steven eller leopardtomten Bosse att få paradplats vid granen?

Traditionen med en busig nisse som flyttar in via en dörr vid golvsockeln, är här för att stanna. I år hittar du nissedörrar i flera utföranden. Låt nissen husera på den moderna citybalkongen eller flytta in i den exklusiva boningen med tillhörande julgran, kamin, gungstol och tvättlina.

Galna jultröjor och roliga detaljer

Bli julfestens mittpunkt med en fulsnygg jultröja! I år syns flera nya motiv, där många modeller har effektfull LED-belysning. Varför inte kroka arm med din partner eller kollega och klä er i jultröjan med plats för två? Skratt garanteras! Självklart hittar du även julkläder till din fyrbente vän. Vill du inte lägga ribban lika högt finns ett brett sortiment av lekfulla tillbehör som slipsar, diadem, glasögon, halsband och julmössor.

Rustas julsortiment finns i varuhusen från vecka 40-42.

Business & Nöje | Rusta för en lekfull jul
Örebroguiden

Källa Rusta

You must be logged in to post a comment Login