Rusta bjuder på fler inredningsnyheter än någonsin

Av den 4 juni, 2018

Lagom till sensommarens intåg utökar Rusta sortimentet inom heminredning med två nya kollektioner. Nordic Nature är som namnet antyder en kollektion där den avskalade, nordiska stilen står i fokus och materialvalen inspirerats av naturen i form av trä, munblåst glas och fårskinn. Vintage glamour bjuder i sin tur på en blandning av gammalt och nytt i en modern och romantisk kollektion med materialkombinationer såsom sammet, metall och glas. Kollektionerna beräknas i varuhus från och med v. 31.

– Vi ser hur naturen fortsätter att inspirera inom material i form av ull, fårskinn och trä, men också på mönsterfronten, säger Kristina Englesson, affärsområdeschef för heminredning på Rusta. Samtidigt är en stor trend att blanda gammalt och nytt med materialkombinationer som kristaller, metall, glas och sammet, tillsammans med mustiga färger i både mönster och enfärgat, säger Kristina Englesson. 

– Den naturinspirerade känslan uppnås med varma material som ull, fårskinn och sängkläder i washed cotton för en mjuk kontrast till en bas i jordnära färger, tillsammans med textilier i naturfärger eller med mönster inspirerade av växtriket.

 – Den romantiska stilen skapas enkelt genom att mixa och matcha gammalt och nytt, gärna med tunga sammetsgardiner och kuddar i mustiga rosa och lila toner, marmorbord och inslag av metall, glas eller kristall.

– I år är Rustas nyheter inom heminredning fler än någonsin och utgörs bland annat av handgjorda ullmattor, jutemattor, sammetsgardiner, marmorbord, sittpuffar i sammet, munblåst glas och textilier i washed cotton.

– Det är extra roligt att vi med de här kollektionerna kan erbjuda våra kunder en sådan bredd i utbudet. Vare sig man föredrar den nordiska, avskalade stilen med naturliga och hållbara materialval eller en lyxig, romantisk stil med massor av vardagsglamour, säger Kristina Englesson. Man behöver heller inte vara orolig för att mixa de olika stilarna, det viktigaste är att man själv är nöjd med slutresultatet, avslutar Englesson.

Det ska vara enkelt att förnya hemmet på Rusta. Efter sommaren fylls varuhusen med mängder av inredningsnyheter till överraskande låga priser. Allt för att du ska kunna skapa ett hem som känns kul, spännande och nytt! Heminredningsnyheterna finns i varuhus från och med v. 31.

Prylar | Rusta
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login