Royal Caribbean presenterar den första av flera nya privata ödestinationer

Av den 25 mars, 2018
Royal Caribbean International avslöjar de första detaljerna i sitt nya koncept ”Perfect Day Island Collection”.

”Våra privata destinationer erbjuder unika semesterdagar med både upplevelser och total avkoppling”. 

Royal Caribbean International avslöjar de första detaljerna i sitt nya koncept ”Perfect Day Island Collection” som kommer att innehålla flera privata ödestinationer runt om i världen. 

”Hos Royal Caribbean handlar det inte bara om fartygen. Våra destinationer är en lika viktig del av kryssningsupplevelsen”, säger Michael Bayley, president och CEO, Royal Caribbean International. ”Vi presenterar ”Perfect Day Island Collection” för att försäkra att vi fortsätter att ge våra gäster den mest minnesvärda semestern”.

Den första destinationen i samlingen är ”Perfect Day at CocoCay” i Bahamas. Här kan du susa nerför en hisnande hög vattenrutchkana, gunga fram i Karibiens största vågbassäng eller njuta utsikten över Bahamas från en heliumballong. Det är naturligtvis också möjligt att istället ägna sig åt att bara koppla av i Karibiens största färskvattenpool eller njuta av en perfekt dag på stranden.


Gästerna på CocoCay kan se fram emot aktiviter som:

Thrill Waterpark
Vattenparken ligger i hjärtat av destinationen och erbjuder aktiviteter som:

 

  • Zip line över hamnen
  • 30 vattenkanoner
  • Sprayaway Geyser, som spruter vatten 25 meter upp i luften
  • Royal Caribbean största Splashaway med vattenkanoner och vattenrutchbanor för barn
  • Captain Jack`s, öns naturliga samlingsplats där du kan njuta en drink i en rodbåt
  • Skipper’s Grill för lunch
  • ”Daredevils”, två vattentorn för de mest våghalsiga blötdjuren
  • Oasis Lagoon, Karibiens största färskvattenpool
  • Tre fantastiska bukter alla med sin unika stämning, för alla solälskare
  • Total avkoppling i en privat cabana

 

Chill Island
Föredrar du istället en lugnare dag utanför den stora vattenparken så finns gott om möjligher att njuta av läckra sandstränder och kristallklart tropiskt hav.

South Beach
South Beach har förutom den härliga stranden också en rad sportaktiviteter som volleyboll, basket och fotboll, glasbottnade kajaker och ”zorbing”, där du rullar runt i ett luftfyllt, genomskinligt klot av plast. Och mer!

Coco Beach Club
För den som önskar att toppa ”Den perfekta dagen”, rekommenderas exklusiva Coco Beach Club. Här kan gästerna reservera unika ”overwater cabanas”. Med hängmattor över vattnet, vattenrutchkanor och privat butler, har gästerna allt de behöver i några timmar av total lyx.

”Perfect Day” på CocoCay öppnar i November 2019. Ytterligare “Perfect Day Island Collection”-destinationer i Asien, Australien och Karibien kommer att presenteras senare.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login