Royal Caribbean introducerar SoundSeeker ett AI verktyg som sätter musik till dina bilder

Av den 15 augusti, 2018

Det påstås ju att en bild säger mer än tusen ord, men vad händer om vi kan ”höra” hur den låter? I en satsning som kommer att göra om hur vi ser på det klassiska fotoalbumet har Royal Caribbean International konstruerat ett förstklassigt verktyg som omvandlar resenärernas mest minnesvärda bilder till en film med eget soundtrack, som de kan minnas till och dela med sig av.

SoundSeeker™ är en banbrytande, digital upplevelse som tas fram med hjälp av artificiell intelligens (AI). 

Användaren besöker helt enkelt SoundSeeker.com för att ladda upp bilder. AI verktyget analyserar dem och baserat på färg, landskap, bakgrund, känslor, kroppsspråk och ansiktsuttryck sätter SoundSeeker ihop bilderna med musik och gör dem delbara. Det är nästan som att ha en DJ.

Jim Berra, som är marknadschef för Royal Caribbean International, berättar: ”SoundSeeker är det senaste beviset för att Royal Caribbean alltid fokuserar på att leverera oväntade och minnesvärda upplevelser. Folk i alla åldrar längtar efter nya sätt att dela med sig av sina bästa upplevelser på sociala medier”. 

SoundSeeker är det senaste inom en lång rad tekniska framsteg som införts av Royal Caribbean. Det globala kryssningsrederiet har nästan 50 års erfarenhet av innovationer och har ett antal tekniska ”firsts” på sitt CV, bland annat: SeaSeeker, en anpassad dykmask för Snapchat Spectacles; VOOM, det snabbaste internet till sjöss; Virtual balconies, som ger varje rum en unik vy, och RFID-teknik, som innebär att cocktails serveras av robotar på Bionic Bar. Royal Caribbean fortsätter att utveckla sina fartyg och erfarenheter – både ombord och på land – för att tilltala de mest svårimponerade och kunniga resenärerna.

Nöje | SoundSeeker
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login