Rom | ​The Brand New Republique Mango vinner silver

Av den 24 augusti, 2016

Enjoy Wine & Spirits är enormt stolta över att The Brand New Republique Mango har vunnit silver i en av världens mest prestigefyllda tävlingar, International Wine & Spirits Competition (2016 IWSC).

IWSC är en av de största tävlingarna i sitt slag och bedömningen sker i två steg; det första steget är en blindprovning av en jury bestående av 300 noga utvalda och kvalificerade experter. De drycker som sedan väljs ut av juryn går vidare till nästa steg och genomgår en teknisk analys som säkerställer produktens kvalité.

– The Brand New Republique är ett relativt nytt varumärke i Sverige men samtidigt ett intressant sådant. Genom ett nära samarbete med utvalda destillerier utvecklar man rom i olika stilar med målsättning att alltid leverera maximal kvalité i förhållande till pris. Att The Brand New Republique vinner silver är ytterligare ett bevis på att varumärket verkligen levererar sprit av högsta kvalité som står sig väl internationellt, säger Peter Kokovic, Affärsområdeschef på Enjoy Wine & Spirits.

Sedan tidigare har The Brand New Republique belönats med en guldmedalj i 2015 Rum Masters, denna gång med en vit rom med smak av ananas och kokos. Utmärkelsen som nu givits till Mangoromen är den andra i ordningen, men Peter Kokovic hoppas på många fler;

– Våra två vita romer har bara varit början i vår strävan att etablera The Brand New Republique som varumärke på marknaden. Redan nu i höst kommer vi att få se fler spännande nyheter från The Brand New Republique.

The Brand New Republique finns i Systembolagets fasta sortiment.

Fakta om The Brand New Republique Mango

| Alkoholhalt: 32%
| Förpackning: Flaska 700 ml
| Art.nr: 716
| Pris: 219 kr

| Ordinarie sortimentet på Systembolaget i Örebro Län
mango-bolaget

Mat & Dryck | Rom
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login