Robin Hood The Musical till Örebro

Av den 12 november, 2019

Fina recensioner och ett fantastiskt publikstöd på premiären av Robin Hood The Musical!

”Världsklass”, Proffsensemble”, ”Barnen älskade den” Fångad från början till slut” – förra helgen hade ROBIN HOOD THE MUSICAL premiär på Stockholm Waterfront.

Publiken tog emot föreställningen med jubel och imponerades både av artisterna, kostymen och av den nyskrivna musiken.

– Jag är så otroligt lycklig och stolt över resultatet och vår fantastiska ensemble, säger Anna Norberg, producent.

I århundraden har människor tolkat legenden Robin Hood och undrat om han verkligen fanns på riktigt eller inte. I oktober hade ytterligare en tolkning av hjälten och hans gäng premiär. Denna gång som musikal med helt nytt manus och ny musik.

”En proffsig upplevelse med både action humor och fantastisk musik”
Musikalen har recenserats som ”världsklass”, ”proffsensemble”, ”riktigt grymma actionscener, ”rolig och barnvänlig” ”bra föreställning som även gav mycket till vuxna”, ”en riktigt bra show blandat med sång, dans och framförallt komik och humor!” och ”bra tempo med oerhört bra musik”.

– Det känns alltid fantastiskt när slutresultatet efter månader av slit blir så här lyckat, säger föreställningens producent Anna Norberg.

Martin Almgren in action!

Debutanter och veteraner ger scenen liv
Med på musikalscenen finns för första gången idolvinnaren Martin Almgren (Brother Tuck) som hyllades då han med sina fantastiska röstresurser gav liv till den nyskrivna musiken av Martin Land och Peter Nygren. Att han även har en framtid som musikalartist tycktes givet för både publik och media. En annan av artisterna som blev omskriven för både sin röst och gestaltningen av sin karaktär var musikalveteranen Patric Martinsson som spelar den girige Prins John.

– Joakim Nätterqvist, från Arn-filmerna, som rutinerat spelar Little John har under resans gång givit både fightinginstruktioner och skådespelartrix till bland andra nykomlingarna Martin Almgren och Axel Schylström. Det är alltid lika roligt att se artister växa i sina roller, berättar Anna Norberg.

Nu drar Robin Hood på Sverigeturné
Efter premiärsuccén är det dags för hela ensemblen att ge sig ut på vägarna för att underhålla ytterligare nitton städer med Robin Hood och hans gäng samt antagonisterna Prins John, Sheriffen av Nottingham och soldaterna m.fl.

– Hela ensemblen är förväntansfulla inför att få träffa ännu mer publik ute i landet. Premiären blev en riktig endorfinkick för oss allihop, säger regissör Robert Dröse som redan börjat tänka på nästa stora projekt som skall komma till liv. Med det är inget han vill dela med sig av ännu.

Robin Hood The Musical till Örebro Lördag 16 November i Conventum Arena.

» Mer information här «

Nöje | Robin Hood The Musical till Örebro
Örebroguiden

Källa Dröse & Norberg

You must be logged in to post a comment Login