Robin Hood – The Musical över förväntan bra

Av den 3 februari, 2020

Robin Hood – The musical är en musikal producerad av Dröse/Norberg. Som även har producerat många andra stora musikaler så som, Djungelboken-the musical och Äventyret Aladdin med flera. Jag var och såg musikalen när de uppträdde den första februari på Conventum Arena i Örebro.

Jag fick en bra plats nära scenen och i mitten, det var många familjer med sina barn som satt förväntansfullt och väntade. Prick klockan 17 började föreställningen, positivt då det inte är ovanligt att event kan bli några minuter försenat.

Musikalen drog igång med en livfylld låt som fick hela Conventum Arena att gunga, musikalen var fartfylld från början till slut och man drogs verkligen med i skådespeleriet och i låtarna. I vissa låtar hade de texten på projektor så man kunde sjunga med, det var en bra ide!

Det hände alltid något på scenen, även i en sång när skådespelarna delade ut godis till barnen i publiken, en fin gest som uppskattades av de små.

Musikalen hade en bra tråd genom historien om Robin Hood, lätt förståeligt manus och handling för de minsta utan att bli att det blev för mycket på barn-nivå.

Låtarna var väldigt svängiga och jag uppskattade verkligen den rockiga låten som sjöngs av Prins John, den fick hela taket att lyfta.

Musikalen hade allt, humor, spänning och romantik, inte en enda sekund var tråkig när föreställningen höll på.

Det enda som var tråkigt var pausen på 20 minuter som kändes lång och man bara väntade att det skulle börja igen.

Med mycket humor i musikalen som fick publiken att skratta om vartannat, bra skådespeleri och bra sång och dansnummer. Bra närvaro från artisternas sida mot publiken.

Allt var jättebra, Robin Hood – The Musical på Conventum Arena får hela….

Malee Elneborg, Nöje | Robin Hood – The Musical över förväntan bra
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login