Robert Wells till Örebro på sin 30 års-jubileum turné

Av den 7 september, 2019

Robert Wells släpper ny bok med självbiografin ”Blod, svett och toner” och firar ”Rhapsody In Rock” 30 års-jubileum på turné!

Robert Wells släpper nu boken som tar er med bland blod, svett och mängder av toner. Med mer än 50 år vid pianot och på en resa från lastbilsflak till utsålda arenor. Ekonomiska floppar blandat med stora succéer, tv-serier och utsålda hus. Hur bråk med lärare blev starten av idén till ”Rhapsody in Rock”. Om konsten att vara entreprenör, kapellmästare och företagsledare i en bransch helt utan fallskärmar. Boken ”Blod, svett och toner” släpps den 18 september.

Det är ett större jubileumsår för mig med 50 år vid pianot och 30 år med ”Rhapsody In Rock”. I nya boken tar jag upp många minnen och ideér runt musiken. Möten med publik, vänner, musikanter, roddare och artister. Lite som en berg och dalbane-berättelse i en musikers huvud, säger Robert Wells

Robert Wells ”Blod, svett och toner” kan nu beställas via: www.rhapsodyinrock.se och släpps i bokhandeln den 18 september.

Stort intresse inför ”Rhapsody In Rock” 30 års-jubileumsturné runt om i landet! Robert Wells tar med sig original uppsättningen med Anders Berglund som redan 1989 dirigerade konserterna med Gävle Symfoniorkester som medverkade på den första turnén! Detta blir de första konserterna sedan 2003 som radarparet Wells och Berglund ställer sig på scenen tillsammans med rockband, kör och 52 manna starka symfoniorkestern. Det kommer dessutom att bjudas på ett antal hemliga välbekanta sånggäster under turnéns gång.

30 års-Jubileumsturnén ”Rhapsody in Rock” hösten 2019 kommer till Örebro Lördag 26 Oktober för en show i Conventum, endast ett fåtal biljetter kvar!

Musik | Robert Wells till Örebro på sin 30 års-jubileum turné
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login