Ritz Nightclub

Det klassiska varmbadhuset i Örebro byggdes 1899 och togs ur drift 1986. September 2009 slogs portarna upp igen men den här gången hade simbassänger och hopptorn byts ut mot dansgolv och glamour, en ny era var född: RITZ.

Med en storslagen lokal och en atmosfär som för tankarna till dom allra bästa klubbarna på Ibiza, Miami och St tropez, så var det upplagt för succé.

Efter år med magiska klubbkvällar och besök från Sveriges absoluta artist-elit i form av bla: Hoffmaestro, Veronica Maggio, Oskar Linnros, Albin Myers, Eric Prydz, John Dahlbäck, E-type, Per Morberg,Petter, bonny M, Alcazar, haddaway och Orup med flera så kan vi se tillbaka och utan tvekan känna oss nöjda. Men trots detta, så jobbar vi nu ännu hårdare för att behålla titeln som en av Sveriges ledande nattklubbar.

Vi tror att du som besöker oss är den medvetne gästen som vill ha det där lilla extra i alla lägen, oavsett om du är hos oss första gången eller en återkommande gäst.

Vi strävar alltid efter att du ska få den kompletta nattklubbupplevelsen. Slå dig ner och njut av ett kallt glas bubbel i våran fantastiska champangebar på övervåningen eller utforska det generösa dansgolvet där den bästa musiken levereras.

Info.
Ritz
Nikolaigatan
702 10 Örebro
Tele. 019-103020 – 0733968666

Vi lägger inte ut information om ålder eller öppettider då de kan ändras, för den informationen klicka på Ritz logga så hittar ni den.

# Nattklubb #

Hitta till Ritz Nightclub >>