Ritz Nightclub rivstartar säsongspremiären

Av den 21 augusti, 2018

Nu på fredag är det åter dags för Ritz att slå upp dörrarna för en ny höstsäsong och man rivstartar med Det Vet Du på fredagen och Fricky på lördagen.

Örebroguiden har träffat Paulus Celic manager på Ritz för att få veta lite mer om vad vi kan förvänta oss av den kommande säsongen.

Hur är känslan inför premiären?
– Vi har ju haft stängt sedan slutet av maj så det känns spännande att komma igång igen, och så känner vi att det finns ett större sug efter en renodlad nattklubb än tidigare år.

Vad kan vi förvänta oss av hösten på Ritz?
– Det kommer att bli allt från artister, underhållning och allt möjligt annat. Men det är ju som vanligt på Ritz, den stora skillnaden i år är att vi kommer ha en åldersgräns på lördagar på 20 år.

– Annars har vi som vanligt fräschat upp lokalerna och piffat till det med lite nyheter. På fredagar blir det mycket artister som det brukar vara, lördagar blir det en mer renodlade nattklubb.

Har du någon nyhet du kan avslöja?
– Vi kommer i år att samarbeta med ett av Sveriges ledande klubbkoncept Port Du Soleil vilka vi kommer att köra en del kvällar men, det är väl den stora nyheten.

Är det någon artist som du speciellt ser fram mot just nu?
– Jag ser så klart fram mot Det Vet Du på premiär fredagen och Fricky på lördagen. Annars när det gäller artisterna så är det den svenska eliten som kommer, de vi tror på och tycker passar Ritz helt enkelt.

Hur ser det ut med after work i år?
– Vi kommer fortsätta med vårt after work koncept även i år ungefär en gång i månaden, avslutar Paulus Celic.

Då önskar vi er lycka till på premiären och höstsäsongen.

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Ritz Nightclub
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login