Ricky Rich, Drew Low & Blizzy till Frimis Park

Av den 7 juni, 2019

Ricky Rich slog med singlarna ”Habibi” och ”Min Diamant”, och har sedan dess matat ut nya singlar och närvaron topplistan har varit konstant. Nyligen släppte Ricky Rich & ARAM Mafia debutalbumet ”Shhh” som innehåller låtar som bland annat ”Rika”.

Dree Low, som nyligen släppte sin EP ”Hasta Mañana 2 ” är ett av de hetaste namnen på den svenska hiphopscenen. Med singlar som ”Fram”, ”Kapabel” och ”Akhi” har han legat högt på topplistorna senaste veckorna. Dree Low förmåga att kombinera seriösa texter med catchiga melodier leder ofta till allsång.

Blizzy slog igenom 2016 med sin debut EP ”Väster om Väster” som innehöll låten ”Diva” – en singel som snabbt blev en klassiker. 2017 fortsatte succén med en egen version av Ed Sheerans världshit ”Shape Of You” tillsamman med Rigo från Crossfire. Detta följdes upp av Blizzys andra EP, ”Djungelblå”. Året slutade med 2 ytterligare släpp, ”Bad Girl” och Blizzys gästande på remixen av Lamix debutsingel, ”Hey Baby”.
2018 släpptes debutalbumet ”Selfmade” som innehöll singlar som ”One In A Milli” och ”Onda Ögat” som gästas av Kapten Röd.

DJ’s: ARAM Mafia & Hasti B

Ricky Rich, Drew Low & Blizzy till Frimis Park Onsdag 12 Juni 2019.

» Mer information här «

Nöje | Ricky Rich, Drew Low & Blizzy till Frimis Park
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login