Reyn uppträder live på Villa Strömpis

Av den 5 maj, 2019

Fredagen den 10 Maj kommer Reyn till Örebro för en spelning på Villa Strömpis.

Reyn skriver texter som träffar en i hjärtat med personliga historier, upplevelser och drömmar. Med hoppfulla melodier, en ikonisk look och en stark vision – så är Reyn här. Och han är allt annat än lowkey.

När Reyn var femton år så hade han precis hoppat av gymnasiet och fann sig själv ståendes vid ett vägskäl. Reyn kunde enkelt valt samma väg som sin bror och pappa – men han visste precis hur och var den vägen skulle sluta. Ödet ledde honom istället till producenten Picasso on the beats studio i Årsta, och plötsligt blev allt självklart. Reyns val blev musiken.

Efter sex års arbete i skymundan från strålkastarljuset, så hade Reyn experimenterat klart med olika sounds, texter och stilar, när han för första gången intog scenen för ett halvår sedan. Han hade äntligen lyckats skapa sin egna, unika vibe – influerad av både rock, rap och pop – och insåg att han var redo att ställa sig framför en publik. Efter att ha gästat Lamix på hans ”OMG (Remix)”, samt följt med honom på turen under hela hösten så var det klart att Reyn skulle joina ”NBLSOUND” som drivs av bröderna Pato Pooh & Pablo Paz som bland annat ligger bakom just Lamix, samt nykomlingarna Simeon & Showit.

Debutsingeln “Lowkey” mottogs med flera miljoner streams, hiphop-Sveriges hyllningar och B-rotation på P3. Där efter följde Reyn upp debutsuccén med singeln “Cartier” samt senaste singeln ”Mörkret faller” som även den blev B-listad av P3. Samma radiokanal utnämnde honom till ”Framtidens artist” för mars månad.

Fredagen den 10 Maj uppträder Reyn på Villa Strömpis och dörrarna öppnar 21:00.

» Mer info här «

Musik | Reyn
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login