Restaurang Arena satsar som kvarterskrog

Av den 8 juni, 2017

Restaurang Arena har bytt meny och inriktning från sportbar till att mer vara en kvarterskrog där man kan droppa in för en god bit mat när andan faller på.

Men om du brukat hänga där för att kolla in matcher så behöver du inte oroa dig, man kommer fortfarande visa sportevenemang i en del av restaurangen.

Jag träffar Aydin Baryauno och Anna Alan för att få reda på lite mer om förändringen.

Hur kommer det sig att ni gjort denna förändring.
Tyvärr förknippade man oss enbart med hamburgare och sport, vilket vi tyckte var synd då vi känner att vi kan erbjuda så mycket mer i mat och upplevelseväg, säger Aydin som äger restaurangen.

Berätta om er meny.
– Menyn består av klassiska a´ la carte rätter som plankstek, Filé Oscar och Black & White. Vi har så klart kvar våra populära hamburgare, och så har vi börjat att servera pizza också, säger Aydin.

– Vi har mat för alla, även en hel del som passar för allergiker, till exempel så kan vi erbjuda glutenfri pizza och i stort sätt alla våra såser är laktosfria, säger Anna personal & media ansvarig.

Hur ser det ut på dryckesfronten?
– Vi har så klart fullständiga rättigheter och ett brett utbud av fatöl, ölen serverar vi för övrigt i iskalla glas vilket inte är särskilt vanligt i Örebro, säger Aydin.

Hur ser möjligheterna ut om man kommer större sällskap?
– Vi har en avskild del av restaurangen som man kan boka om man är ett större sällskap, den fungerar även bra om man vill hålla en konferens eller liknande, säger Anna. Där finns även möjlighet att koppla upp sin dator mot storbildsteve om man vill visa en presentation eller liknande, den här delen passar om man är cirka 20 till 30 stycken.

Vilka öppettider har ni?
– Vi har öppet från 16:00 till sent och från den 1 augusti så börjar vi med lunch igen mellan 11:00 till 15:00, säger Anna.

Har ni några speciella erbjudanden nu?
– Vi har nyligen börjat med pizza så till och med 31 juli har vi 15% rabatt vid avhämtning, studenter har 20% rabatt på både mat och dryck vid uppvisande av studentlegitimation, säger Aydin.

– Den 2 augusti återkommer även våran populära tacobuffé som vi dukar fram på onsdagarna och kostar 69 kronor, för studenter kostar det 59 kronor, fortsätter Anna.

Hur ser det ut med uteservering?
– Ja det har vi en på gården, även om det inte många som vet om det, säger Anna. Det finns även parkeringsplatser på baksidan om man åker bil hit.

Restaurang arena hittar ni på Rudbecksgatan 38!

Kolla gärna in vad som händer på Restaurang Arena.
Hemsida
Facebook
Instagram

Karl-Johan Sandberg, Mat & Dryck | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login