​Apollo lanserar nya koncepthotell

Av den 14 september, 2016

Sedan 2013 har Apollo tredubblat utbudet av koncepthotell, och lagom till vintersäsongen utökas utbudet med ytterligare fyra – två på Gran Canaria och två strax utanför Dubai.

Apollos satsning på koncepthotell under namnet Apollo Mondo har varit en succé. Hotellen blir snabbt fullbokade, har en genomgående hög kundnöjdhet och många återkommande gäster. Idag har Apollo över 100 koncepthotell fördelat på de mest populära resmålen, och till vintern lanseras ytterligare fyra – två på Gran Canaria och två i närheten av Dubai.

Vi är lite extra stolta över våra Apollo Mondo hotell då de är resultatet av ett nära samarbete med lokalt engagerade hotellägare och våra resenärers önskemål. Därför är vi också mycket glada över att kunna slå upp dörrarna till fyra nya hotell på två av vinterns mest populära resmål – Gran Canaria och Dubai, säger Jennie Boström, PR & Social Media Manager.

Kanarieöarna på Apollos vis
Lagom till vintersäsongen blir det exklusiva Lopesan Baobab Resort i Meloneras på Gran Canaria ett helt nytt Apollo Mondo Family Resort. Hotellet har länge varit ett av öns mest populära, och sen det blev känt att det nu också blir ett Apollo Mondo hotell har bokningarna fyrdubblats. I tillägg till detta lanseras även ett nytt Apollo Mondo Duo på Gran Canaria. Det är det omtyckta Sunsuites Carolina i San Augustin som blir ett vuxenhotell med en nedre åldersgräns på 16 år. Hotellet gör en efterlängtad comeback i Apollos utbud, och erbjuder ett perfekt läge för par att njuta av en lugn och avslappnad semester.

En fläkt av Orienten
Apollo satsar stort på resor till Dubai-området. Till vintern utökar Apollo sitt utbud med två nya Apollo Mondo hotell en dryg timme från Dubai. Radisson Blu Resort Fujairah blir det senaste tillskottet av Apollo Mondo Family Resorts, medan det lyxiga Hilton Ras Al Khaimah blir ett nytt Apollo Mondo Selected hotell.

Radisson Blu Resort Fujairah har länge varit det självklara valet för många av våra resenärer, speciellt barnfamiljer, och sedan det blev känt att det nu också blir ett Apollo Mondo Family Resort har bokningarna ökat med hela 500 procent. Allt som vanligtvis återfinns på våra Apollo Mondo Family Resorts kommer självklart att finnas även här, och tillsammans med tre avgångar i veckan finns stora möjligheter för våra resenärer att skräddarsy sin resa, säger Jennie.

Om Apollo Mondo
Apollo Mondo Resorts har vuxit fram baserat på resenärernas önskemål och har alltid en lokal förankring i landet. Här har Apollo, i samarbete med engagerade hotellägare, lokala kökschefer, gäster och inspiratörer från tränings-, rese- och restaurangbranschen valt ut och arbetat fram något extra för gästerna att njuta av på semestern. Hotellen ligger vackert, oftast på eller nära stranden och erbjuder gratis wifi.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login