Résistance Extensioniste – för längre och starkare hår

Av den 11 juni, 2018

Résistance Extentioniste är en helt ny hårvårdsserie speciellt utformad för att stärka hälsan och skönheten på långt hår. För när kvinnor talar om långt hår hos frisören, i sociala medier och bland vänner är det två återkommande önskemål; vackert och längre hår. Mål som bara kan uppnås med hår som mår som allra bäst.

Kérastase tog fasta vid att långt hår behöver personlig träning för att nå de längre längderna. Résistance Extentioniste är ditt dagliga nya hår-träningsprogram, som syftar till att stärka håret från rötterna till topparna. Ditt hår blir starkt, friskt utan kluvna hårtoppar och utan att det går av. Ditt hår är i toppform så att det kan fortsätta att växa. 

Allt fler kvinnor låter sitt hår växa ut. De är ute efter blanka silkeslängder och ett friskt hår utan kluvna toppar och hår som inte går av. Många kvinnor vill uppnå sin drömlängd så fort som möjligt och behålla kvalitén på håret. Vägen dit är inte alltid lätt. Skadorna som påverkar hälsan på håret, som ofta orsakas av föroreningar, överbehandlat hår, klimatförändringar, multipliceras när håret växer och blir längre. Det visar sig i form av kluvna hårtoppar, hår som går av och hår som blir tovigt. Och många gånger är enda räddningen att klippa av håret.

Att klippa eller inte klippa?
Det är frågan många kvinnor ställer sig när deras långa hår som de älskar blir skadat och i dåligt skick. Kérastase har en alternativ lösning. Som en del av ditt dagliga träningsprogram kombinerar Résistance Extentioniste aktivering av hårbotten och förstärkning av hårfiberns struktur och yta, så att håret håller elasticitet, glans och styrka från rötter till toppar. Nu kan en klippning hjälpa dig att nå ditt hårmål, och inte bara eliminera skador.

Mode & Skönhet | Hårvård
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login