Resetrender med hållbarhet i fokus

Av den 25 september, 2019

PurePod är designad från grunden för miljömässig hållbarhet och minimalistisk lyx.

Både Australien och Nya Zeeland ligger i framkant när det gäller unika upplevelser med boende i allt från safaritält ”glamping” till glasrum utplacerade i naturen. 

Hållbar lyx i en annan värld
Nyhet! På Nya Zeeland har du nu möjlighet att få en alldeles unik och ovanlig upplevelse, med boende i glasrum som är placerade mitt ute i naturen. Du kommer att uppleva naturen med alla dina sinnen med fantastisk utsikt över vidderna och bergen.

PurePods är placerade mitt i naturen och någon kilometer från parkeringsplatsen, så med egen hyrbil och tydlig vägbeskrivning kan du enkelt nå fram till din egen lyxiga glasstuga, omgiven av naturen – himlen, kullarna, havet, fåglarna, buskarna.

PurePods Hållbarhets-Story
Att bygga världens mest miljömässigt transparenta byggnad kräver mer än att bara använda glas för tak, golv och väggar. Det handlar om  att använda hållbar energi, minimera användningen av icke-förnybara energikällor, återanvända vattnet, avfallet hanteras miljövänligt och bara miljövänliga rengöringsmedel är ok att användas. 

Bevarande och återvinning av den naturliga miljön ligger i hjärtat av PurePods Den kommersiella avkastningen går tillbaks till markägarna och gör det möjligt för dem att investera i ännu mer hållbar utveckling av verksamheten. 

”PurePods – Vi brinner för att dela den bästa möjliga upplevelsen av vårt Nya Zeeland och att hålla och bevara Nya Zeeland rent”.

Resa | Resetrender med hållbarhet i fokus
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login