Resa | Upplev fartyget Norwegian Getaway med Ving i Karibien i vinter

Av den 11 augusti, 2016

Rederiet Norwegian Cruise Lines fartyg Getaway är inte bara en lyxkryssare ute på det böljande blå. Under OS i Rio de Janeiro kommer det även att fungera som ett flytande hotell för inbjudna besökare och sponsorer. Vill man kryssa med fartyget i vinter erbjuder Ving kryssningar i Karibien under perioden november-april.

Norwegian Getaway, som annars seglar i Karibien under sommaren, tas ur trafik under ett antal veckor i augusti, för att istället vara bostad åt OS-besökare i Brasilien. Det är inte första gången som Vings samarbetspartner Norwegian Cruise Line chartrar ut sina fartyg som hotell i sportsammanhang. Redan 2014 låg Norwegian Getaway förtöjt i New York under Super Bowl.

– Det känns väldigt roligt att Norwegian Getaway, som nu också är känt som det flytande OS-hotellet, finns i vårt kryssningsprogram. I vinter kan vi erbjuda spännande rutter med fartyget i Karibien till bland annat Mexiko, Honduras och Belize, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Norwegian Getaway är ett stort fartyg som tar 4 000 passagerare. Ombord finns såväl restauranger och barer, underhållning och aktiviteter som poolområden, gym och barn- och ungdomsklubbar. Ving erbjuder veckokryssningar med fartyget i Karibien i vinter, som kombineras med en hotellövernattning i Miami. Under kryssningen görs stopp vid Costa Maya och på Cozumel i Mexiko, på ön Roatan utanför Honduras samt i Belize City. Därutöver har man två hela dagar ute till havs.

I Vings kryssningspaket ingår flyg, kryssning, en hotellövernattning i avresehamnen samt helpension ombord på fartyget.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login