Upplev Dubai med barn

Av den 15 september, 2016

Dubai är en av världens snabbast växande städer och stadens popularitet som resmål ökar i ett rasande tempo. Vings citykorre Areni Ararat bor i Dubai sedan fem år och delar med sig av tre tips på saker att göra om man tar med sig barnen till den spektakulära staden. Med Ving kan man resa till Dubai året runt med flexibla reslängder.

Bounce Dubai
Med över hundra sammankopplade studsmattor kan både barn och vuxna ha riktigt skoj på Bounce. De små kan hoppa och göra kullerbyttor på Mini Bounce medan äldre barn kan träna på sin dunk i basketkorgen eller studsa upp på ”The Wall”, träna parkour och mycket annat spännande. Och faller man så landar man alltid mjukt.

Aquaventure Waterpark
Hela familjen garanteras en adrenalinkick på Aquaventure Waterpark. Här finns gott om spektakulära vattenrutschkanor för den som vill uppleva en hisnande känsla i magen. För mindre barn finns lugnare åkattraktioner och lekplatser. När det är dags för en paus från all action kan hela familjen guppa i badringar längs parkens vattendrag eller ta en plats i solen på den privata stranden intill.

Läs mer här>>

Kite Beach
På Kite Beach finns massor att göra för barnen. Här finns studsmattor, äventyrsgym, lekplats för de allra minsta och en alldeles ny Skate Park. Det här är det perfekta stället för ett dopp med barnen eller om man villsamla fina snäckskal. Sedan kan man äta frukost eller lunch tillsammans på en av de många restauranger som finns utmed stranden. Som namnet antyder kan man också kitesurfa samt hyra en paddleboard eller träna på gymmet på stranden.

Läs mer här>>

Läs fler tips från Areni Ararat här>>

Vings DubaiVing erbjuder flexibla reguljärflygspaket till Dubai året runt. I Dubai kan Ving erbjuda 48 hotell, fördelade på de fem resmålen Deira, Bur Dubai, Downtown Dubai, Jumeirah Beach och Jebel Ali.
Kolla här>>

Prisexempel:
Avresa 11/10, 2016 från Arlanda med boende 1 vecka på JA Ocean View Hotel (VVVV) för 2 vuxna och 2 barn under 12 år. Direktflyg med Norwegian. Från 27 893 kr.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login