Resa | Upplev det magiska Mallorca med en ny guide

Av den 8 februari, 2016

Världens kanske vackraste ö? Mallorca har allt! Härliga stränder, orörda vikar, branta berg, behagligt klimat och en fascinerande historia. För att inte tala om maten!

Mallorca lockar med både gourmetmat och lyxigt boende, men också med det enkla, bohemiska och genuina. Det kan vara en sliten bar i Santa Catalina eller ett charmigt kafé i bergsbyn Fornalutx.

Jörgen Ulvsgärd är resejournalist och har jobbat för de flesta större tidningarna och magasin som till exempel Expressen DN, SvD, Metro och inte minst resemagasinet RES.

Jörgen har gjort många resor världen över men till sitt favoritresmål Mallorca hittar han ständigt tillbaka. I den nya reseguiden Mitt Mallorca delar han med sig av sina personliga smultronställen och erfarna tips för att uppleva det bästa som ön har att erbjuda.

Mitt Mallorca ingår i den populära serien Karavan reseguider, vars ambition är att leda resenärerna bort från turiststråken. Böckerna i serien är skrivna av svenska journalister som är, eller har varit, bosatta på de olika resmålen.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login