Resa | TwinGo London, spelet som förbereder barnen inför resan

Av den 18 mars, 2016

Planerar ni en resa till London? Låt barnen förbereda sig inför resan med hjälp av Twingo London.

Årets nyhet bland appspel är resespelet TwinGo London. Det första spelet som på ett mycket underhållande sätt tar med barnen till London och ger barnen möjlighet att utforska resmålet på egen hand. Spelet TwinGo London höjer pulsen, lockar till skratt och gnuggar geniknölarna. Tvillingarna Alicia och Theo behöver hjälp att lösa ett spännande mysterium, världens klokaste uggla ger intressant och oväntad fakta om resmålet och musen Ozzy somnar om han inte blir matad med popcorn.

TwinGo London är det första spelet om de äventyrsresande tvillingarna Alicia och Theo. Barnboksförfattare Maria Frensborg har skrivit ett mycket klurigt och roligt manus och Jennifer Nystedt och Clara Lindegren står för de fantastiska illustrationerna i spelet. Spelet finns att ladda ned på App store och Goggle Play.

Läs recensioner från App Store:

  • ”Spelet handlar om sevärdheter som barnen får utforska genom spelet. Min snart nioåring uppskattade det mycket. Rekommenderas! Prisvärt”
  • ”Roligt och lärorikt spel. Går bra att spela även om man inte kan läsa än. Bra kvalité och man lär sig mycket”
  • ”Har en femåring och åttaåring som älskar spelet. Jättebra träning för barn som inte kan klockan än. Rekommenderas”

Utvecklingsbolaget Gobrilla startades hösten 2014 av Cecilia Gruvberger. Gruvberger har efter många år som anställd inom finans- och bankbranschen tagit ett stort kliv in i den digitala världen och hon är nu en hängiven entreprenör.

”Som mamma till tre barn, som växer upp i en digital värld, vill jag vara med och positivt påverka utbudet av appspel, att kombinera nöje och lärande i ett spel om resor är extra roligt eftersom det ger alla nyfikna barn möjlighet att få uppleva världen på egen hand”, säger Gruvberger.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login