Resa | Taghazout, Hikkaduwa eller Playa del Inglés

Av den 12 september, 2016

Ving erbjuder över 400 resmål i fler än 50 länder. Många av resmålen är klassiska som Las Palmas på Gran Canaria, Alcudia på Mallorca och Rethymnon på Kreta men i Vings utbud finns även Praslin, Taghazout, Prazeres, Banyalbufar, Imerovigli och många, många fler lite mindre kända semesterorter.

Kanarieöarna och Mallorca är de resmål som allra flest svenskar väljer för sin semester. Även på de välbesökta öarna finns små och mindre kända resmål som Banyalbufar, Guía de Isora och Vilaflor.

Det är roligt att vi kan erbjuda en sådan bredd på resmål. Vilken typ av resmål jag väljer beror på resesällskapet och målet med resan. Både Lucea på Jamaica och Bayahibe i Dominikanska republiken är perfekta familjeresmål dit jag gärna återvänder, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Bland Vings lite mindre kända resmål kan nämnas: Praslin, Taghazout, Zanzibar, Ajman, Candidasa, Kuredu, Koh Kho Khao, Sliema, Prazeres, Banyalbufar, Lucea, Bayahibe, Cozumel, Sanibel, Maui, Phu Quoc, Buzios, Hikkaduwa, Imerovigli och Vrsar.

Vings kunder sätter valfriheten högt och om inte valet mellan 400 resmål räcker erbjuds en bra bit över 1500 hotell. Från fulländade familjeanläggningar som det egna konceptet Sunwing Family Resorts till anrika hotell där all världens kändisar huserat som Caravelle Hotel i Saigon, Le Bristol i Paris, Waldorf Astoria i New York och Raffles Hotel Singapore.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login