Resa | Swebus inleder samarbete med Parks and Resorts och erbjuder billigare entrébiljetter

Av den 7 juli, 2015
Swebus inleder samarbete med Parks and Resorts

I samarbete med Parks and Resorts, en av Nordens ledande aktörer inom upplevelseindustrin kan Swebus erbjuda resenärer en ny tilläggstjänst. Med den nya tjänsten kan resenärer köpa billigare entrébiljett till både Skara Sommarland och Kolmården direkt hos Swebus.

Genom samarbetet med Parks and Resorts gör vi våra resor mer prisvärda och kan erbjuda våra resenärer en smidig paketlösning, säger Christel Grip presschef på Swebus.

Swebus bussar kör hela vägen fram till entrén till Kolmården och avgår tre gånger per dag torsdag till söndag. Bussarna anknyter till Swebus linjenät i Norrköping, vilket gör att man exempelvis kan resa från Stockholm till Kolmården på tre timmar.

Ju fler möjligheter det finns att ta sig till Kolmården och Skara Sommarland, desto bättre för våra besökare. Med denna bussförbindelse tar man sig på ett prisvärt och smidigt sätt ända fram till huvudentrén, säger Rickard Bender försäljningschef på Parks and Resorts.

Med en specialtidtabell som lanserades tidigare i år åker resenärer direkt till Skara Sommarland. Bussarna avgår från både Örebro och Göteborg på måndagar,torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar. På vägen stannar bussen i Alingsås, Skara busstation, Skara Sommarland, Götene, Mariestad, Lyrestad, Hova, Finnerödja och Laxå.

Vi är glada över att samarbetet med Swebus fortsätter ännu en säsong, säger Rickard Bender, Avtalsansvarig på Parks and Resorts. Eftersom entrébiljetten ingår i paketresan är det bara att kasta sig direkt ut i äventyret vid ankomst.

Information om tilläggstjänsten

  • Tilläggstjänsten finns ute till försäljning nu och kan bokas direkt hos Swebus.
  • Entrébiljetten gäller bussresedagen eller dagen efter och måste vara utskriven.
  • SMS-biljetter gäller inte hos Skara Sommarland eller Kolmården.
  • Ordinarie pris för inträde till Kolmården är 399 kronor och till Skara Sommarland 329 kronor.
  • Barn under en meter har fri entré.
  • För tidtabell och bokning av resa: www.swebus.se

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login