Resa | Svenska fjällen, hett sommarresmål för tränande familjer

Av den 23 juni, 2015

Sverige är ett jätteintressant resmål och särskilt då den svenska fjällvärlden som är spännande på sommaren. Det är en lika exotisk miljö som Portugal eller Thailand på sitt sätt och på sommaren finns ju värmen även här hemma.

Förra året körde vi vårt Training Camp-koncept i Sälen med 70 olika träningspass att välja mellan under en vecka, flera föredrag och massor av trevligt umgänge. Mottagandet blev översvallande så i år dubblar vi och arrangerar två olika veckor, som båda riktar sig till familjer. Vi tycker att det är otroligt roligt att kunna få göra det vi gör bäst även här hemma i Sverige, säger Patrik Yderberg VD på Springtime.

Familjeveckor på Training Camp Sälen
Sista veckan i juli har Training Camp Sälen temat Akrobatik & Spring. Det blir pass, tävlingar och påhitt för familjen att göra tillsammans eller separata pass bara för barnen och vuxna. Denna vecka kan alla också prova på parkour och akrobatik med cirkusakrobaten Oscar Karlsson. Det blir även löpning på fjället och intressanta föreläsningar om bl a vad som är viktigt att tänka på med växande barn och träning.

2–9 augusti är det familjevecka med Multisport för alla. Utöver det ordinarie programmet erbjuds en multisportskola med mountainbike, kanot, klättring och liknande aktiviteter. Sälen är en ideal plats för multisport. Tanken är att alla ska kunna vara med, även barn tillsammans med vuxna. Dessutom intressanta föreläsningar om SMS-tumme, paddnacke och andra åkommor som följer med dagens intensiva skärmfixering.

Fåtal platser kvar
För familjer som vill träna och uppleva fjällvärlden i sommar finns fortfarande några platser kvar. Training Camp Sälen arrangeras av Springtime i samarbete med Skistar. Detaljerad information om veckornas program finns på www.springtime.se där man även bokar plats.

Örebroguioden

You must be logged in to post a comment Login