Resa | Succén fortsätter – Apollo lanserar Mondo Family Resort i Fujairah

Av den 5 maj, 2016

Radisson Blu Resort Fujairah ligger mitt på sandstranden, i en lugn och avslappnad atmosfär mellan de dramatiska Hajarbergen och det azurblå havet, med över 500 meter privat strand och vackra pooler.

I vinter förvandlas hotellet till ett av våra Apollo Mondo Family Resorts och utrustas då med allt som behövs för en härlig familjesemester – barnklubb, simskola, god och nyttig mat, kaffe- och juicebaren Mondo Coffee, ett välutrustat gym och gratis träningspass. Här finns möjlighet att boka All Inclusive, och samtliga rum har balkong med havsutsikt och rymmer upp till fyra personer.

Radisson Blu Resort Fujairah har länge varit det självklara valet bland många av våra resenärer, och därför är vi mycket glada över att kunna krydda resmålet med ytterligare upplevelser genom att hotellet blir vårt nya Mondo Family Resort. Med tre avgångar i veckan finns även möjlighet att skräddarsy sin resa genom att antingen boka en långweekend eller en längre vistelse, säger Jennie Boström, PR & Social Media Manager.

Apollo Mondo Resorts har vuxit fram baserat på resenärernas önskemål och har alltid en lokal förankring i landet. Här har Apollo, i samarbete med engagerade hotellägare, lokala kökschefer, gäster och inspiratörer från tränings-, rese- och restaurangbranschen valt ut och arbetat fram något extra för gästerna att njuta av på semestern. Hotellen ligger vackert, oftast på eller nära stranden och erbjuder gratis wifi. Apollo Mondo Family Resorts finns sedan tidigare på Kanarieöarna, Rhodos, Kos, samt i Kroatien och Turkiet.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login