Resa | Succé för episka resor till Estland

Av den 14 juli, 2015

Dyka i Europas enda undervattenfängelse eller spa och middag i paradiset. Det är några av upplevelserna i kampanjen Epic Estonia som startade den 30 juni. Fram till idag har över 5 000 svenskar anmält intresse för att resa och bli en av 97 digitala ambassadörer. Bakom kampanjen står Estonian Tourist Board och Tallink Silja.

Mellan den 30 juni och 14 juli pågår kampanjen Epic Estonia, där alla som vill kan tävla om en resa till Estland och att få delta i någon av kampanjens 97 unika upplevelser.

Vi är mycket glada och stolta över att kampanjen fått så stort genomslag. Det är över förväntan. Redan nu har över 5 000 anmält sig för att tävla om en resa med någon av de 97 mycket speciella upplevelser vi tagit fram. Vad sägs till exempel om att få äta middag med Estlands Bocuse d’Or kock, vara kartläsare i Rally Estonia eller yoga bland molnen, säger Katrina Sokk, på Estonian Tourist Board.

För att delta i tävlingen om en resa så ska motivering ges för en speciell upplevelse. Vinnarna åtar sig att bli digitala ambassadörer och genom egna sociala medier sprida sin resa.

Det här är verkligen en riktig succé. Vi är oerhört glada för detta och vi hälsar alla Epic Estonia vinnare varmt välkomna till våra fartyg till Tallinn. Den episka upplevelsen börjar redan ombord och når sedan nya höjder i land, säger Janis Pavuls, marknadsdirektör Tallink Silja AB.

Några av de 97 unika upplevelser som ingår i tävlingen Epic Estonia är:

  • Träna som en olympier under en dag med en OS-vinnande längdskidåkare.
  • Spendera en dag med Astrid Lindgren-illustratören Ilon Wikland
  • Testa 8 olika bastubad på en dag.
  • Ät femrätters på obebodd ö
  • Konst på hjul
  • Streetfood tour

Syftet med kampanjen Epic Estonia är att öka svenskarnas intresse för Estland som resmål för semester och weekend. Bakom kampanjen står Estonian Tourist Board och Tallink Silja.

Mer om tävlingen >>

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login