Resa | Stort intresse att boka vintersemester

Av den 13 september, 2016

Kläppen Ski Resort i Sälenfjällen har ökat 25 procent i antalet bokningar jämfört med samma period förra året.

Vi ser ett stort intresse i att boka vintersemester hos våra gäster. Vi har till i dag gjort 25 procent fler bokningar denna höst, jämfört med samma period förra året. Det är inte bara de populära veckorna nyår, sportlov och påsk som ökar utan den stora ökningen ser vi under januariveckorna och vecka 5-6, säger Magnus Noppa Marknadschef på Kläppen.

Vi har under de senaste åren byggt ut Kläppens konstsnösystem och snösäkrat anläggningen. Det är helt klart en av anledningarna till att vi ser fler gäster som bokar tidigt. Till denna säsong erbjuder vi troligtvis Sveriges bästa snögaranti med 14 pister och 2 km längdspår från premiären 9 dec till 16 april då vi stänger för säsongen. Även byggnationen av den toppmoderna Gondolliften ”Gondol Sälen” är en stor bidragande anledning till att intresset för vintersemester på Kläppen är stort.

Just nu bygger Kläppen Ski Resort Skidsveriges största nyhet på många år. Det är en gondollift med 47 gondoler med plats för 10 personer i varje gondol. Gondolliften kommer att stå färdig till premiären den 9 december.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login