Resa | Stor ökning av försäljningen av träningsresor hos Apollo

Av den 27 juni, 2015

Apollo är Sveriges största arrangör av träningsresor och breddar ständigt utbudet av träningsresor. Hittills i år har bokningarna inom Apollo Sports i år ökat med 133 procent jämfört med samma period förra året.

Träningsanläggningen Playitas på Fuerteventura är Apollos storsäljare. Playitas är officiell olympisk camp inför OS i Rio 2016. Dit har bokningarna stadigt ökat år från år. Jämfört med förra året har Apollo hittills sålt 34 procent fler resor dit.

Många är de landslag och elitidrottare som förlägger sina träningsläger till Playitas. Skidlandslaget t ex har synts i flera inslag i Sportspegeln när de tränar inför den kommande säsongen på Fuerteventura. Men det är de vanliga motionärerna som fyller Apollo Sports hotell vecka efter vecka. Trenden att flera och fler vill träna på sin semester är tydlig.

Semester är för allt fler inte längre enbart liktydligt med att slappa och slöa. För många är det ett tillfälle att verkligen få tid att träna och man ser det som en viktig del av semestern, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo.

Apollo Sports toppsäljare:

  1. Playitas, Fuerteventura
  2. Levante, Rhodos
  3. Cavo Spada Deluxe &Spa, Kreta
  4. Thanyapura, Phuket
  5. Liveaboard, Turkiet

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login