Resa | Stekhett att boka familjens skidresa mitt i sommaren

Av den 11 juli, 2016

Det är sedan länge känt att många bokar sin nästa semester när man har semester och nu stundar sommarens bästa semesterperiod för de flesta. Skåne är en välbesökt region under juli månad och SkiStar Swedish Open i Båstad är ett uppskattat och välbesökt event för familjer.

Skollovsveckorna på SkiStars destinationer har av tradition bokats tidigt men nu förbokas även Valles egna specialveckor under januari allt tidigare och av många fler. Antalet bokningar under Valles vinterveckor (v. 2-6 , 2017) har ökat med 22 procent*.

Under SkiStars snart sju år som sponsor av SkiStar Swedish Open har Valle varit ett väldigt omtyckt inslag och många potentiella nya kunder har för första gången fått chansen att stifta bekantskap med den omåttligt populära snögubben.

-Det är glädjande att se att veckorna mellan skolloven börjar ta fart och att även de perioderna bokas allt tidigare. Under sommarsemestern finns ett stort intresse att boka sin nästa semester och därför är en långsiktig närvaro under det stora idrottsevenemanget SkiStar Swedish Open viktig för oss, säger Mathias Lindström, marknads- & försäljningsdirektör SkiStar AB.

Under SkiStar Swedish Open i Båstad, den 10-17 juli, har SkiStar med Valle i spetsen ett gediget program i Kids Park med bl. a. Valleshower, Valledisco, en ”pop up store” för SkiStars egen sportbutik skistarhop.com och mycket mer. I år bjuder Valle upp till dans på den stora invigningen som slår upp grindarna kl.12 söndagen den 10 juli. SkiStar står också bakom turneringens nyhet ”hand i hand”, barn som vid matchstarterna gör entré på centercourten tillsammans med spelarna och Valle.

-Aktiveringen under SkiStar Swedish Open är en bra miljö att träffa nya potentiella gäster, utveckla relationen med återkommande gäster, kommunicera vintersemester och bygga vårt varumärke i ett viktigt och omfattande upptagningsområde under sommartid, avslutar Mathias Lindström.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login