Resa | Solresor lanserar kryssningsresor mellan Dubai och Oman

Av den 3 juli, 2015

Solresor lanserar en orientalisk kryssning i Persiska viken med sagolika naturupplevelser blandat med modern lyx och flärd i städerna Dubai och Abu Dhabi.

Tillsammans med Solresors erfarna reseledare både inleds och avslutas kryssningen i världsmetropolen Dubai. En modern stad väntar med shopping, konstgjorda öar, guldmarknad och världens högsta byggnad – Burj Khalifa. Andra städer fartyget lägger till i är Omans huvudstad Muscat och några dagar senare även Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten.

-Variationen är denna kryssnings stora tillgång. Här får du möjlighet att upptäcka både det   mytomspunna Oman med dess storslagna naturscener och de omtalade världsmetropolerna Dubai och Abu Dhabi på en och samma resa. Detta tillsammans med bekvämt boende på ett modernt kryssningsfartyg gör resan till en drömsemester för många, säger Jenny Lindeblad, produktchef på Solresor.

Fartyg: Splendour of the Seas med Royal Caribbean
Ett medelstort fartyg som är 264 meter långt och tar 2076 passagerare. Splendour of the Seas erbjuder ett varierat utbud av aktiviteter och faciliteter. Bland annat ett förstklassigt träningscenter och spa, 18-håls golfbana, klättervägg, poolområde för familjer, flera teatersalonger och en rad olika restauranger.

FAKTA:
Flyg från Stockholm med Emirates till Dubai
Avresa 17 januari och 28 februari 2016
Reslängd: 12 dagar
I resan ingår flyg till Dubai. Totalt fyra övernattningar i Dubai med frukost. Kryssning Royal Caribbean Splendour of the Seas inkl. helpension. Stadsrundtur i Dubai. Dricks ombord. Skandinavisktalande reseledare.

Pris: från 15 998:- per person i delat dubbelrum/hytt.

Tidigare i sommar lanserade Solresor även kryssningar till Puerto Rico med Celebrity Cruises.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login