Resa | Solresor följer upp succén med flygkryssning

Av den 15 mars, 2015

Nu kommer uppföljaren till förra årets stora resenyhet Grand Explore. På en 17 dagars flygkryssning ges upplevelser på fem destinationer i tre världsdelar.

Förra årets flygkryssning var unik och även uppföljaren har ett exklusivt och noga utvalt program. Resan inleds i Dubai, som beskådas från ovan i världens högsta byggnad, innan flyget tar resenärerna vidare till Sri Lanka för en liten rundresa på ön. Nästa stopp görs på Maldiverna för avkopplande strandliv och lyxigt boende. I Masai Mara väntar safariäventyr i fyra dagar innan flygkryssningen avslutas i lstanbul, en av världens just nu hetaste storstäder. Där serveras avslutningsmiddag på ett privat kryssningsfartyg på Bosporen.

Denna flygkryssning har ett riktigt spännande och varierande program. Några highlights är världens högsta byggnad Burj Khalifa, safari i Masai Mara och, inte minst, en lyxig resortvistelse med all inclusive på Maldiverna, som bara det ligger högst på mångas önskelista, säger Pauline Berndtsson, informationschef på Solresor.

Grand Explore 2015:
Detta är en extraordinär resa med endast en avgång. Under denna flygkryssning görs stopp i Dubai (två nätter) på Sri Lanka (fyra nätter), Maldiverna (tre nätter), Nairobi/Masai Mara (fyra nätter) och Istanbul (tre nätter). Solresors svenska färdledare följer med på hela resan och engelsktalande guider möter upp på respektive stopp för att genomföra ett innehållsrikt och upplevelsebaserat program. Alla flygningar genomförs med samma flygplan och med samma kabinpersonal. I programmet ingår ett stort antal utflykter, safaris och måltider.

Fakta:
Avresa 21 november 2015 från Stockholm. Flygbolag Primera Air. Reslängd 17 dagar.
Pris från 69 985:- per person i delat dubbelrum.
Anslutningsflyg från flera flygplatser i Sverige går att boka.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login