Resa | Resecity lanserar MobiTrotter – billig mobiltelefoni på resan

Av den 15 maj, 2015

Resecity är först ut bland resebyråerna att erbjuda sina kunder mobiltjänsten MobiTrotter. MobiTrotter apparna gör det möjligt att ringa och surfa smart och billigt utomlands. Samtalen är helt roamingfria och LNC global mobile AB som står bakom MobiTrotter får ner kostnaderna kraftigt genom att koppla ihop IP-telefoni med traditionell telefoni.

Som användare kan du välja att använda MobiTrotter inom WiFi zoner eller med ett utländskt simkort.

Appen ”MobiTrotter” i kombination med ett lokalt simkort ger användaren både de lägsta priserna på samtal och surf, upp till 95% lägre priser jämfört med vanliga mobiloperatörer, du nås på ditt vanliga nummer och får full täckning i landet du besöker.

Inom WiFi zoner kan man ringa, utan att byta simkort, med appen ”MobiTrotter WiFi”. Det är helt gratis att ringa till andra som har appen. Det kostar 35 öre/min att ta emot vanliga samtal och 61 öre/min att ringa vanliga utgående samtal oavsett var i världen man är.

Apparna är gratis att ladda ner och man får 10 kr för att prova tjänsten då man registrerar ett konto.

”Resecity jobbar med kostnadsbesparing så att erbjuda våra kunder att surfa och ringa billigt känns lika självklart som att hitta ett billigt pris på själva resan. Att enkelt och billigt kunna nå alla i sin telefon bok är en efterfrågad funktion och Resecity är mycket glada över samarbetet med Mobitrotter.” säger Resecitys VD Sara Grün.

Läs mer här >>

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login