Resa | Premiär för Rosa Bussarnas resa till Gotland

Av den 11 juli, 2016

Torsdagen 14 juli 2016 kommer Rosa Bussarnas premiärtur till Gotland att starta. Via färjan i Nynäshamn inleds resan med övernattning norr om Visby. Resenärerna kan roa sig inne i Visby, njuta av solnedgången längs med strandpromenaden. Dessutom finns botaniska trädgården, Almedalen och Fornsalen att upptäcka. 

På fredagen fortsätter resan till Roma där vi besöker ett whiskydestilleri innan vi åker vidare mot Östergarn för att sedan stanna till i Slite för proviantering. Förutom affärer finns exempelvis Slitebadet med sin långa, fina sandstrand. Kvällen avslutas med grillafton vid Bläse Kalkbruksmuseum.

Lördagen inleds med att åka över till Fårö och äta lunch i närheten av raukområdet Digerhuvud innan bussarna rullar in på Sudersands camping över att övernatta där. På söndagen går resan tillbaka till Visby för en sista natt på ön innan färjan tillbaka till fastlandet går.

Resan blev fullbokad inom en vecka och det är två bussar som kommer besöka Gotland på denna premiärtur.

”Det är roligt att intresset för resan är så stort”, säger Anders Eriksson, VD och grundare för Rosa Bussarna.

Vi erbjuder resor runt om i hela världen, både med rosa bussar och utan. Det här är en klassisk rosa-bussresa fast på hemmaplan. Gotland är ett fantastiskt resmål och vi ser fram mot att besöka ö i sommar.”

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login